Ahlan Wa Sahlan Wa Marhaban Bikum

Ahlan Wa Sahlan Wa Marhaban Bikum

Thursday, July 1, 2010

Blogger Award dari Gerrard !!


1. Anda mesti memuji si pemberi award.

Eheh ! Baru je bertatih wat blog, dah dapat award kan? Heheh....Sarina Izryn memang selalu klik2 kat blog Gerrard. Dah nama pun Gerrard, gerenti hebat cam player no,4 England tu kan? Alhamdulillah...diikhtiraf rupanya.

Siapalah Gerrard ni ? Gerrard ni seorang yang memang dah explore dengan dunia blogging. Tambahan lagi Gerrard ni kan ramah dan mesra alam....selain dari bnyak idea. Tu yang nk cedok2 sikit. Muehehehe.....

Nak kenal dia lebih dalam? Klik kat Gerrard sekarang. Kita skodeng blog dia plak nak? Meh lah...Jangan malu dan segan.

Tima kasih Gerrard sebab jadi orang pertama yang anugerahkan blogger award kepada blog Sarina Izryn.

2. Bagi award ni kat 10 blog yang lain.
Aci tak kalau bagi 5 dulu.....wat survey dulu yerk !!
Mana yang Sarina Izryn ikhtiraf tu..terima kasih sebab sudi amik.....Silakan...

1. Perantau (suka baca artikel dia...lagipun dia penyokong Angerman...heheh)
2. Ben Ashaari (dia ni banyak ilmu...dan suka kongsi2)
3. Risalah Amal (bnyak ilmu yang saya boleh kongsi dengan dia)
4. Seri (Selalu ziarah saya....hurm...suka dgn pantun)
5. Jaya (blog dia bes...kreatif dan bnyak idea...)

3. Beritahu mereka mendapat award.

Tinggalkan jejak kat chatbox mereka.

4. Bagaimana anda digelar blog yang best & great ?
Kalau dah diikhtiraf tu maknanya boleh diterima dan hurm....yang penting silaturrahim la....Best ker? Cane sahabat2 blogger Sarina Izryn?

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

4 comments:

jaya jr said...

haha,TQ atas award..
TQ jugak atas komen terhadap friendstop..
moga izryn`s blog sukses selalu

Seri Bahasa said...

Dari Sabah saya datang,
Datang dengan penuh hajat;
Barang molek tak lepas pandang,
Seri ambil dengan hormat.

sarina izryn said...

sukses buat kalian jua....semoga silaturrahim kekal berpnjangan...terima kasih

sale_ehs gerrard said...

emmmm.. puji lebih nmpk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sahabat2 Setia

izryn's blog Copyright © 2010 Premium Wordpress Themes | Website Templates | Blogger Template is Designed by Lasantha.